Nieuwsbrief

Geachte relatie,

wij hebben een nieuwe website en zijn er trots op om deze als eerste aan u te kunnen presenteren. De afgelopen maanden is er veel werk in gaan zitten om een nieuwe moderne lay-out, een duidelijke structuur en koppelingen met de Social Media op te zetten en onze merken, producten en diensten duidelijk onder uw aandacht te brengen.

Ook is onze webwinkel compleet vernieuwd om de komende jaren weer 24 uur per dag voor u bereikbaar te zijn.

Voor alle veiligheid hebben we uw klantgegevens overgezet maar nog niet geactiveerd.
U heeft een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord nodig om te kunnen bestellen in onze webshop.

U kunt een nieuw wachtwoord zelf aan maken door uw e-mailadres in te voeren waar dit bericht naar toe is gezonden. Vervolgens klikt u op “Enter” en op het juiste e-mailadres ontvangt u uw nieuwe wachtwoord.

Klik hier om uw account te activeren en een nieuw wachtwoord te ontvangen.

Nadat u bent ingelogd kunt u dit wachtwoord direct zelf wijzigen. Wij kunnen voor uw veiligheid uw wachtwoord NIET zien. Als u in de toekomst uw wachtwoord kwijt bent kunt u dat opvragen door weer te klikken op “Wachtwoord vergeten”.

Wij wensen u veel plezier op onze website.

Vriendelijke groet,

E.L. van Zwieten
Amatex International

 

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze aanbiedingen en komende activiteiten.
Nadat je het formulier verstuurd hebt, zul je een bevestigingsmail ontvangen. Lees deze mail a.u.b. aandachtig om je inschrijving te bevestigen.

Vriendelijke groet,

Amatex International