Threading-oosters epileren

Cursus Oosters epileren met draad-Threading

Amatex International organiseert op haar bedrijfslocatie op diverse data in het jaar de eendaagse cursus Oosters epileren met een draad.

Oosters ontharen is een al eeuwen oude, uit Perzië afkomstige, huidvriendelijke ontharingsmethode. Met behulp van een draadje dat behendig over het gelaat wordt getwist epileer je ook de fijnste donshaartjes die je met de pincet niet allemaal meetrekt. Oosters epileren is geschikt voor het ontharen van de bovenlip, kin, wangen, voorhoofd en wenkbrauwen bij elk huidtype. Zeker voor de gevoelige huid, er is immers geen contact met warme harsen of andere ontharingsproducten.

Het enige wat u nodig heeft is een klosje garen.

In het middenoosten veelvuldig toegepast wint deze methode aan populariteit in Europa. Nog zeer weinig salons in Nederland kunnen deze methode van ontharen hun klanten, of een bepaalde groep daarvan, aanbieden. Een perfecte gelegenheid om u écht te bekwamen onder onze vakkundige leiding om deze, ook milieuvriendelijke, methode snel in de vingers te krijgen. Wij leren u de basis- en wenkbrauwtechnieken in theorie en praktijk, hoe te combineren met andere behandelingen waarbij ook verkoopkunde aan de orde komt. Onderscheid uw salon op ontharingsgebied op een simpel en goedkope wijze en creëer een (andere?) doelgroep. Succes is verzekerd!

 

De kosten voor deze dag zijn € 175,00 ex btw. Om kwaliteit van opleiding te waarborgen kunnen nooit meer dan 8 vakdeelnemers voor onze cursus/workshops inschrijven.

Materiaal, catering en lichte lunch zijn inbegrepen en aan het einde van de dag ontvangt u een certificaat.

Wilt u meer informatie en/of opgeven voor deelname?

Bel: +31-(0) 168- 48 49 50

E-mail: info@amatex.nl