Finissima nieuws

Persbericht: FINISSIMA NUOVESSENZE

-manuele modelage zonder gebruik van apparatuur
-een speciale manuele vacuümmassage techniek

FINISSIMA NUOVESSENZE
Een, in Italië geproduceerd, cosmetisch product voor professioneel gebruik.

FINISSIMA is een wit poeder met een aangename geur, waar microdruppels natuurlijke etherische oliën door middel van een geavanceerde technologie ingekapseld zijn in polysacchariden. Deze micro-inkapseling van de essentiële oliën vergemakkelijkt de geleidelijke penetratie in de huid.
Met FINISSIMA, aangemaakt met lauw warm water of tonic kunt u op de huid, zowel op het gelaat (5 ml poeder) als op de rest van het lichaam (10ml poeder), een perfecte speciale manuele vacuümmassage techniek uitvoeren.

FINISSIMA maakt door de polysacchariden op de huid een ideale hechting waardoor het manueel uitvoeren van deze speciale massage techniek ook van binnenuit de huid een effect heeft. Deze manuele FINISSIMA massage kan dan ook vergelijkbaar zijn met de werking van vacuümapparatuur. FINISSIMA is echter veel zachter en minder agressief.

Afhankelijk van het tempo en de uitgeoefende druk heeft deze massage een drainerend, stimulerend of modellerend (werken met gazen of tissues) effect.
Het is de klassieke “wellnessbehandeling”, waarvan de effectiviteit van de werkzame cosmetische stoffen kan worden verbeterd door gebruik van FINISSIMA.

Het sterke punt is de synergie tussen de massage en het product.

Het eerste deel van de behandeling wordt gekenmerkt door een licht scrub, terwijl in het tweede deel er de aroma’s emissie is.

De massage met de verschillende texturen van FINISSIMA, aan het begin en aan het eind van de behandeling, is ontspannend. Tevens bevordert de warmte die tijdens het masseren ontstaat de doorbloeding van de weefsels, herstelt de pH en de huid wordt steviger en elastischer.

FINISSIMA werd onderworpen aan een strenge patch test door Farcoderm, certified ISO 9001, en zij hebben FINISSIMA als “niet-irriterend” geclassificeerd.. Het eindproduct FINISSIMA is niet getest op dieren en is van natuurlijke oorsprong. FINISSIMA bevat geen gevaarlijk, kankerverwekkend, mutageen en het is niet in aanraking gekomen in al zijn stadia van de productie met derivaten van dierlijke origine. FINISSIMA niet is behandeld met ioniserende straling, het bevat geen noch resterende oplosmiddelen of resterende verontreinigingen (bestrijdingsmiddelen), bevat geen latex of heavy metal residuen.

Het uiteindelijke resultaat is verrassend: de huid is zacht en glad, vochtbalans is verbeterd en de huid is beter ontvankelijk voor de verdere toepassing van cosmetische producten.