Finissima

FINISSIMA NUOVESSENZE
In te zetten als speciale manuele vacuümmassage

Een, in Italië geproduceerd, cosmetisch product voor professioneel gebruik.

Finissima is een wit poeder met een aangename geur. Hierin zijn microdruppels van natuurlijke etherische oliën door middel van een geavanceerde technologie ingekapseld in polysacchariden. Deze  micro-inkapseling van de essentiële oliën vergemakkelijkt de geleidelijke penetratie in de huid.

Met Finissima, aangemaakt met lauw warm water of tonic, kunt u  op de huid, zowel  het gelaat (5 ml poeder) als op de rest van het  lichaam (10ml poeder), een perfecte speciale manuele vacuümmassage techniek uitvoeren.

Finissima maakt door de polysacchariden op de huid een ideale hechting waardoor het manueel uitvoeren van deze speciale massage techniek ook van binnenuit de huid een effect heeft.

Afhankelijk van het tempo en de uitgeoefende druk heeft deze massage een drainerend, stimulerend of modellerend (werken met gazen of tissues) effect. Het is de klassieke “wellnessbehandeling”, waarvan de effectiviteit van de werkzame cosmetische stoffen kan worden verbeterd door gebruik van Finissima.

Het sterke punt is de synergie tussen de massage en het product. Het eerste deel van de behandeling wordt gekenmerkt door een lichte scrub, terwijl in het tweede deel er de aroma’s emissie is.

De massage met de verschillende texturen van Finissima, aan het begin en aan het eind van de behandeling, is ontspannend. Tevens bevordert de warmte die tijdens het masseren ontstaat de doorbloeding van de weefsels, herstelt de pH en de huid wordt steviger en elastischer.

Het uiteindelijke resultaat is verrassend: de huid is zacht en glad, vochtbalans is verbeterd en de huid is beter ontvankelijk voor de verdere toepassing van cosmetische producten.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 50 gr. en 200 gr.