Wimperverzorging

groothandel van producten voor cosmetische huidbehandeling en -huidverzorging levert alle producten voor wimpers en wimperverzorging aan schoonheidsspecialisten, schoonheid- en opleidingsinstituten en leerlingen.

Wij hebben topmerken als Refectocil, Combinal, Ardell en ons private label NADIA Amsterdam in ons assortiment. De door ons geselecteerde merken bieden producten van uitstekende kwaliteit voor gebruik in de schoonheidssalon en voor thuisgebruik.

Het is zodanig compleet en specifiek samengesteld dat het voor iedere schoonheidsspecialist(e) een passende oplossing biedt. Van wimperverf, wimperextensions, wimperpermanent en wimperstukjes tot het wimperverfbakje, siliconenpads en waterstofperoxide. U kunt uw klanten langere wimpers en goed verzorgde wimpers bieden door gebruik te maken van onze producten.

 

Uitstekende marges voor de schoonheidsspecialist(e) en ondersteuning met opleidingen, cursussen en workshops maken Amatex International tot dé groothandel van producten voor cosmetische huidbehandeling en -huidverzorging.

In onze webwinkel kunt u alle artikelen vinden onder de groep “Wimperverzorging“, zelfs met een keuze op merk of prijsgroep.