Huidverzorging

Dé groothandel voor huidbehandeling en huidverzorging levert producten aan en aanvullende opleidingen voor schoonheidsspecialisten, schoonheidsinstituten en leerlingen op het gebied van huidverzorging.

Binnen de gezichtsverzorging en lichaamsverzorging leveren wij complete cosmeticalijnen van de topmerken als Webecos, SeLvert, en Dr. Tadlea.

Onze cosmeticamerken bieden verschillende uitstekende huidverzorgingsproducten voor diverse huidkenmerken als droge huid, vochtarme huid, vette of acné huid, gevoelige huid, gemengde of gecombineerde huid.
Ons uitgebreid assortiment geldt voor jong- tot oudere huid, voor blanke-, gekleurde- tot donkere huid.

Speciale huidverzorging voor mannen wordt ook door diverse merken geboden. Een niet te stoppen trend tegenwoordig.
Onze merken zijn specifiek samengesteld zodat voor iedere schoonheidsspecialist(e) een passende oplossing wordt geboden. Opgebouwd in verschillende gradaties kan zowel de beginnende schoonheidssalon als ook ieder gerenommeerd schoonheidsinstituut bij Amatex International terecht voor top cosmeticaproducten, aanverwante praktijkbenodigdheden en opleidingen.

De door ons geselecteerde merken bieden tientallen verzorgingsproducten van uitstekende kwaliteit voor gebruik in de schoonheidssalon en voor thuisgebruik.
Goede marges voor de schoonheidsspecialist(e) en ondersteuning met opleidingen, cursussen, workshops en personal coaching maken Amatex International tot dé groothandel voor huidbehandeling en huidverzorging.

In onze webwinkel kunt u alle artikelen vinden onder de groep “Huidverzorging“, zelfs met een keuze op merk of prijsgroep.