Nagelverzorging

groothandel van producten voor cosmetische huidbehandeling en -huidverzorging levert alle producten voor nagels en nagelverzorging.aan schoonheidsspecialisten, schoonheids- en opleidingsinstituten en leerlingen.

Wij hebben topmerken als Webecos, Make-up Compact en ons private label NADIA Amsterdam in ons assortiment. De door ons geselecteerde merken bieden producten van uitstekende kwaliteit voor gebruik in de schoonheidssalon en voor thuisgebruik.

Het is zodanig compleet en samengesteld dat het voor iedere schoonheidsspecialist(e) en nagelstyliste een passende oplossing biedt. Van cuticle mesjes en nagelvijlen tot het bokkepootje, van Top en Basecoat tot pedicuretang. U kunt uw klanten beter verzorgde nagels en goed onderhouden nagels bieden door gebruik te maken van onze topproducten. Uiteraard hebben we ook nagellak en aanverwante artikelen in ons assortiment.

 

Goede marges voor de schoonheidsspecialist(e) en Nagelstylisten én ondersteuning met opleidingen, personal coaching, cursussen en workshops maken Amatex International tot dé groothandel van producten voor cosmetische huidbehandeling en -huidverzorging.

In onze webwinkel kunt u alle artikelen vinden onder de groep “Nagelverzorging“, zelfs met een keuze op merk of prijsgroep.